FFA FUTSAL ZAVRŠNICA ZA PRVAKA SRBIJE OBRENOVAC SEZONA 2016/2017

U organizaciji FFA, GRADSKE OPŠTINE OBRENOVAC http://www.obrenovac.rs/ i FK FENIKS FFC http://www.fkfeniksffc.org.rs/ , u sportskoj hali SKC Obrenovac http://www.obrenovac-info.co.rs/ dana 11.03.2017 godine, održana je završnica asocijacije za prvaka Srbije u sezoni 2016/2017 za generacije 2004, 2005 i 2006. 

Na završnici su učestvovale najbolje plasirane ekipe okruga Niš, Beograd, Novi Sad, Lajkovac-Valjevo-Ub-Ljig-Mionica, Kragujevac i domaćin Obrenovac.

U  svim kategorijama dečaci iz regiona Vojvodina su dominirali. U 2004 godištu prvo mesto osvojila je ekipa Petrika iz Novog Sada, drugo mesto ekipa Car Konstantin iz Niša, treće mesto ekipa Aca Menta iz Svrljiga. U 2005 godištu prvo mesto osvojila je ekipa Petrika iz Novog Sada, drugo plasirana ekipa je Kopernikus Železničar Šampion iz Niša, treće mesto pripalo je ekipi Nacional Milan iz Niša. U 2006 godištu, prvo mesto osvojila je ekipa J&J Sport iz Inđije posle odlično odigrane utakmice sa puno ne iskorišćenih šansi gde je krajnji rezultat bio 0:0, posle toga izvodili su se kazneni udarci gde je bolja ekipa bila J&J Sport, drugo mesto osvojila je ekipa Akademija Rađ A iz Krupnja, treće mesto osvojila je ekipa Petrika iz Novog Sada.

FFA je prezadovoljna ponašanjem svih učesnika završnice i poštavanjem naših propozicija takmičenja, što je i bio naš cilj i da na taj načim omasovimo širenje projekta FFA rekreativno amaterskog futsal-a, i omogućimo svim ekipama fer i korektno takmičenje.

Veliku zahvalnost dajemo sportskom direktoru regiona Beograd i direktoru okruga Obrenovac Blažić Nikoli, uz čiju pomoć je ova završnica održana sa najvišom ocenom od FFA kao i svih učesnika, roditelja i gledaoca. 

FFA veliku zahvalnost daje Gradskoj opštini Obrenovac i predsedniku komisije za sport Stanković Milošu koja je svim mališanima omogućila prelepu sportsku halu.

FFA je preko svojih sponzora PEHARI MB SMEDEREVO http://peharimb.rs/  i RINCHA AGENCY NIŠ http://www.promotivnimaterijal.com/ obezbedila nagrade za najbolje ekipe /pehari, medalje, diplome i zahvalnice/

Posle četiri godine postojanja FFA, ostvaren je kontakt sa našim najboljim sportsko medijskim listom Sportskim Žurnalom  http://www.zurnal.rs/  koji će izveštaj objaviti u svom listu.

Veliku zahvalnost dajemo RTV MAG Obrenovac http://www.rtvmag.co.rs/ koji je novi medijski prijatelj FFA.

FOTOGRAFIJE