FFA FUTSAL ZAVRŠNICA ZA PRVAKA SRBIJE KRALJEVO SEZONA 2016/2017

U organizaciji FFA i BALONA TOP HILL https://www.facebook.com/tophillbalon/, dana 12.03.2017 godine, održana je završnica asocijacije za prvaka Srbije u sezoni 2016/2017 za generacije 2007, 2008 i 2009.

Na završnici su učestvovale najbolje plasirane ekipe okruga Niš, Lebane-Leskovac-Vlasotince, Lajkovac-Ub-Mionica-Ljig-Valjevo, Krupanj-Loznica-Banja Koviljača, Kragujevac i domaćim Kraljevo-Vrnjačka Banja.

U 2007 godištu prvo mesto osvojila je ekipa Vitez iz Niša posle odlično odigrane utakmice sa puno ne iskorišćenih šansi gde je krajnji rezultat bio 0:0, posle toga izvodili su se kazneni udarci gde je bolja ekipa bila Vitez , drugo mesto osvojila je Vašarište B iz Kragujevca, treće mesto ekipa Šampion Nais iz Niša. U 2008 godištu viđen je takođe odličan futsal, gde se posle nerešenog reuzultata 1:1 pristupilo izvođenju kaznenih udaraca, bolje ekipa bila Bubamara iz Kraljeva koja je osvojila prvo mesto, drugo plasirana ekipa je Vašarište iz Kragujevca, treće mesto pripalo je ekipi Akademija Rađ iz Krupnja. U 2009 godištu, prvo mesto osvojila je ekipa Jedinstvo Bošnjace a drugo mesto osvojila je ekipa Akademija Rađ iz Krupnja.

FFA je prezadovoljna ponašanjem svih učesnika završnice i poštavanjem naših propozicija takmičenja, što je i bio naš cilj i da na taj načim omasovimo širenje projekta FFA rekreativno amaterskog futsal-a, i omogućimo svim ekipama fer i korektno takmičenje.

FFA veliku zahvalnost daje vlasniku balona Top Hill Kraljevo Mihajlović Marku uz čiju pomoć je ova završnica održana sa najvišom ocenom od FFA kao i svih učesnika, roditelja i gledaoca. 

FFA veliku zahvalnost daje direktoru okruga Kraljevo-Vrnjačka Banja Matović Marku za pomoć u organizaciji završnice za prvaka Srbije.

FFA je preko svojih sponzora PEHARI MB SMEDEREVO http://peharimb.rs/  iRINCHA AGENCY NIŠ http://www.promotivnimaterijal.com/ obezbedila nagrade za najbolje ekipe /pehare, medalje, diplome i zahvalnice/

Posle četiri godine postojanja FFA, ostvaren je kontakt sa našim najboljim sportsko medijskim listom Sportskim Žurnalom  http://www.zurnal.rs/  koji će izveštaj objaviti u svom listu.

FOTOGRAFIJE