FFA FUTSAL ZAVRŠNICA ZA PRVAKA SRBIJE GROCKA SEZONA 2016/2017

U organizaciji FFA i GROČANSKOG FUTSAL KLUBA  04 i 05.03.2017 godine, održana je završnica asocijacije za prvaka Srbije u sezoni 2016/2017 za generacije 2000, 2001, 2002, 2003 i devojčice 2000-2006.

Na završnici su učestvovale najbolje plasirane ekipe okruga Niš, Beograd, Novi Sad, Subotica, Obrenovac, Majdanpek-Donji Milanovac-Kučevo, Boleč i domaćin Grocka. kao i ekipe devojčica Akademija Coerver Subotica, ŽFK Borac Lazarevac, ŽFK DIF Beograd i ŽFK Sloga Zemun.

Sve utakmice su odigrane u sportskoj hali Srednje škole Grocka.

U oba dana viđen je odličan futsal. Posle utakmica u grupi, igrale su se utakmice za treće mesto i finale, nakon čega smo dobili i osvajače nagrada.

U 2000 godištu prvo mesto osvojila je ekipa Champions iz Subotice, drugo mesto ekipa Krajina tim iz Krajišnika. U 2001 godištu prvo mesto osvojila je ekipa Srednja škola Grocka posle dramitičnog završetka na penale je dobijena drugo plasirana ekipa Šampion Nais iz Niša, treće mesto pripalo je ekipi KMF Junior iz Niša. U 2002 godištu, prvo mesto osvojila je ekipa Delijski Vis iz Niša, a drugo mesto ekipa Aca Menta iz Svrljiga, treće mesto osvojila je ekipa Driblinga iz Subotice. U 2003 godištu viđena je dominacija nišlija, prvo  mesto osvojila je ekipa Radnički A a drugo mesto ekipa Radnički B iz Niša, treće mesto osvojila je ekipa KMF Miners iz Majdanpeka. U kategoriji devojčica 2003-2006 godišta prvo mesto osvojila je ekipa ŽFK Sloga iz Zemuna, drugo mesto ekipa ŽFK Borac iz Lazarevca i treće mesto osvojila je ekipa Akademija Coerver iz Subotice. Posle dodeljenih nagrada usledilo je zajedničko slikanje i odlazak svojim kućama.

FFA je prezadovoljna ponašanjem svih učesnika završnice i poštavanjem naših propozicija takmičenja, što je i bio naš cilj i da na taj načim omasovimo širenje projekta FFA rekreativno amaterskog futsal-a, i omogućimo svim ekipama fer i korektno takmičenje.

Veliku zahvalnost dajemo Blagojević Denisu sportskom direktoru GROČANSKOG FUTSAL KLUBA koji je pomogao oko kompletne suorganizacije i pomoći održavanja završnice kao i kompaniji GRONET http://www.gronet.rs/  

FFA je preko svojih sponzora PEHARI MB SMEDEREVO http://peharimb.rs/ i RINCHA AGENCY NIŠ http://www.promotivnimaterijal.com/ obezbedila nagrade za najbolje ekipe.

Posle četiri godine postojanja FFA, ostvaren je kontakt sa našim najboljim sportsko medijskim listom Sportskim Žurnalom  http://www.zurnal.rs/  gde će o našem projektu biti objavljeni izveštaji o završnici.

FOTOGRAFIJE