ODRŽAN SASTANAK NOVIH DIREKTORA OKRUGA U NIŠU 26.09.2017.

Zahvaljujući Sportskom savezu Niša u utorak 26.09.2017 godine sa početkom u 13:00 časova u sali SSN ulica Strahinjića bana broj 2a, održan je sastanak novih direktora okruga i predavanje projekta FFA. 

Domaćin sastanka bio je direktor okruga Niš Nikolić Nikola.

Sastanku je prisustvovalo rukovodstvo FFA Srbije predsednik Aleksandar Džakula, sportski direktor FFA Lukić Željko kao i direktori iz regiona: BEOGRAD okruzi /Obrenovac Blažić Nikola/, VOJVODINA okruzi /Alibunar-Vršac-Bela Crkva Mošesku Petar/, ISTOČNA SRBIJA okrug /Niš Nikolić Nikola, Lebane-Leskovac-Vlasotince Mitić Igor, Vladičin Han-Surdulica-Vranje-Bujanovac-Preševo Ristić Saša i Stanković Ljubiša, Veliko Gradište-Požarevac-Kučevo Milić Mili, Donji Milanovac-Majdanpek-Kladovo Kaličanin Srđan/ i ZAPADNA SRBIJA okruzi /Valjevo-Ub-Lajkovac-Mionica-Ljig Lukić Predrag /.

Sastanku direktora okruga prisustvovao je i gost iz Mađarske /Segedin Ferenc Turzai/ koji bi trebalo da pokrene takmičenja i igre u Mađarskoj.

Posle sastanka svi zajedno odlazimo u halu Čair  gde smo podržali futsal reprezentaciju Srbije u revanšu baraža protiv Češke /prvi meč 4:3 za Srbiju, revanš 4:4/ i plasmanu na futsal evropsko prvenstvo u Sloveniju.

Foto galerija:

  • FFA SASTANAK DIREKTORA OKRUGA NIŠ 26.09.2017.