FUTSAL KAMP NOVI VINODOLSKI 2018

Na poziv Kujtim Morine, FFA Srbije je dovela 8 dečaka na „Futsal Camp Novi 2018“ koji organizuje Futsal akademija Zagreb Gimka već četvrtu godinu zaredom.

Od 22.06 do 02.07.2018 godine Novi Vinodolski je bio centar mladih futsalera koji imaju ambiciju da usavrše svoju futsal umetnost i uče od vrhunskih profesionalaca.

Ovogodišnji Futsal kamp održan je na novouređenom igralištu u središtu Novog Vinodolskog na kom se odigrao futsal turnir Novi 2018 za mlađe kategorije.

Deca su bila smeštena u novouređenom odmaralištu Crvenog križa koji ima sopstvenu plažu i druge zabavne sadržaje.

Kamp su vodili Kujtim Morina,Tino Čirjak, Saša Voldin i drugi.

Treninzi su bili prilagođeni godištima igrača, nivou igre i mini-veštinama mladih učesnika i pod strogim nadzorom jednog od profesionalnih futsal trenera.

Pored sportskih aktivnosti, futsal kamp je ponudio svim učesnicima bogat program uzbudljivih aktivnosti pored futsala, igrao se stoni tenis, odbojka, uveče su organizovane igranke. plivanje itd.

Mladi futsaleri iz Subotice, Zagreba, Osijeka, Ptuja itd su na taj način bili u mogućnosti da usavrše svoju igru i da se dobro provedu.

Svaki učesnik u kampu dobio je dve majce.

Ovo je kombinacija sportskog usavršavanja, ali bogatog programa uzbudljivih aktivnosti van futsal terena koja je oduševila mlade futsal nade, ali i njihove roditelje.

Predsednik FFA Aleksandar Džakula je bio jedini međunarodni futsal sudija na turniru u Novom Vinodolskom.

Sportski direktor FFA Srbije Lukić Željko je uspešno vodio ekipu iz Srbije na futsal turniru u Novom, gde je došao do osmine finala.

FOTO GALERIJA

  • FUTSAL KAMP NOVI VINODOLSKI 26.06-02.07.2018