FFA PROMOCIJA NA MAX SPORT KUP-U STARA PAZOVA 27.08.2014.

Fudbalska Futsal Asocijacija je imala svoju prvu veću promociju. U kući fudbala na petodnevnom turniru Max sport cup, priliku da se upozna sa našom Asocijacijom imao je veliki broj predstavnika klubova i škola fudbala iz 12 zemalja Balkana.

Na štandu koji je bio postavljen u centralnom delu sportskog kompleksa, svi zainteresovani, mogli su da dobiju informacije o našem radu i planovima za budućnost. Vodeći predstavnici FFA su iskoristili priliku za nekoliko sastanaka sa potencijalnim saradnicima i sponzorima. A promoterke naše organizacije su delile flajere sa osnovnim informacijama o FFA.

U popodnevnim časovima FFA je organizovala takmičenje u fudbalskom žongliranju za 32 najbolja žonglera iz velikog broja klubova i škola fudbala iz više zemalja, koje su učestvovale na pomenutom turniru. Najbolji pojedinac postao je promoter FFA.

FFA je priliku da se promoviše u Kući fudbala iskoristila i da potpiše dva ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji sa dve organizacije. Potpisan je ugovor o saradnji sa Youth football tournament doo, organizatorom Max sport cup-a, u cilju buduće saradnje, kao i sa Kancelarijom za mlade iz Krupnja, kao prvom omladinskom organizacijom.

FOTOGRAFIJE

  • FFA PROMOCIJA MAX SPORT KUP STARA PAZOVA 27.08.2014