FFA IGRA ZA NAJBOLJE MLADE ŽONGLERE STARA PAZOVA 27.08.2014

Fudbalska Futsal Asocijacija je na svojoj promociji u kući fudbala na Max sport cup-u, po prvi put organizovala jednu od svojih FFA igara-takmičenju u žongliranju, koje je okupilo 32 najbolja mlada žonglera od 2002. do 2006. godišta, predstavnika nekoliko domaćih i inostranih klubova Balkana.

Takmičenje se održavalo u centralnom delu kompleksa Nacionalne Kuće fudbala u Staroj Pazovi, a prisustvovao mu je veliki broj gledalaca, trenera, igrača i roditelja, koji su uživali u majstorijama i akrobacijama sa loptom talentovanih dečaka.

Žongleri su se takmičili u parovima, a svaki od njih je imao po dva minuta da pokaže svoje znanje. Ocenjivala se kontrola lopte i način žongliranja, a posle svakog dvoboja, jedan takmičar je prolazio dalje sve do finala.

Šampion prvog FFA turnira u žongliranju postao je mađar Attila Bocz Dinamo Star Budimpešta, koji je postao promoter naše organizacije. Drugo mesto osvojio je Adis Pepenjak škola fudbala Winner Podgorica. Dok su polufinalisti bili domaći takmičari, Aleksandar Kostić Fortuna Pančevo i Mihailo Bešlić Radnički Obrenovac.

Sjajne nastupe imali su i drugi takmičari koji su često izmamili aplauze publike. Pre svega najmlađi takmičari, Vujaklija Ognjen OFK Beograd i Milan Rosić ŠF Obrenovac 05. Odličan nastup imao je grk, Vasilis PAOK Solun, kao i dečaci iz slovenačkog Domžalea, rumunskog Temišvara, kao i domaći takmičari iz novosadskih škola, Kabela i Bolesnikova, itd.

FOTO GALERIJA: 

  • FFA PROMOCIJA MAX SPORT KUP STARA PAZOVA 27.08.2014