FFA PROMOCIJA NA MAX SPORT CUP-u 28.08.2015.

U Kući fudbala Fudbalskog saveza Srbije i ove godine je održan „Max sport cup“, jedan od najvećih turnira za mlađe selekcije u ovom delu Evrope. Na poziv organizatora, kao i prošle godine, FFA je uzela učešće u organizaciji jednog dela programa sa ciljem promocije FFA i njenih aktivnosti među učesnicima Max sport cup-a, koji su i ove godine došli iz više od 10 zemalja Evrope.

FFA je organizovala zabavno takmičenja u fudbalskom žongliranju, koji je rado dočekan među učesnicima turnira svih uzrasta iz klubova Srbije i Evrope koji su se našli na turniru. Turnir je organizovao Tim FFA za organizaciju Futsal igara koje sprovodi FFA, na čelu sa Aleksandrom Vasiljevićem i promoterima FFA. Učešće je uzeo veliki broji takmičara iz nekoliko država, koji su svojim fudbalskim znanjem zadivili članove Organizacionog tima i prisutnu publiku.

Najbolji pojedinci bili su:
Anastasija Ferera – Roma (Italija)
Adin Molnar – Szelc (Mađarska)
Čermelj Marko – Partizan Beograd
Gabrijel Sojer – Domžale (Slovenija)
Kristijan Bojčev – DIT Akademija (Bugarska)
Aurel – Ujpešt (Mađarska)
Mitrović Mitar – Crvena Zvezda Beograd
Cvetičanin Marko – Partizan Beograd
Marković Darijo – Bolesnikov Novi Sad

U ime Fudbalske Futsal Asocijacije, zahvaljujemo se organizatoru turnira, Edvardu Markoviću na pozivu za saradnju kao i svim učesnicima na učešću, a najboljim pojedincima čestitatmo na zasluženim priznanjima.

FOTO GALERIJA:

  • FFA PROMOCIJA MAX SPORT KUP STARA PAZOVA 28.08.2015