FFA FUTSAL ZAVRŠNICA ZA PRVAKA SRBIJE KRUPANJ SEZONA 2014/2015

Domaćin završnice FFA za prvaka Srbije bila je Akademija Rađ iz Krupnja, takmičenje se održavalo u Sportskoj hali i trajalo je 4 dana. Završnica se igrala po futsal pravilima. Publika u hali je svakodnevno mogla da uživa u majstorijama talentovanih dečaka i devojčica kao i u velikom broju uzbudljivih i neizvesnih utakmica. Nakon finalnih utakmica, svake večeri je organizovana i svečana dodela pehara, medalja i drugih nagrada za najbolje ekipe i pojedince.

Takmičenje je startovalo 28. februara nastupima najmlađih takmičara a nastavilo 1. marta. Prema unapred pripremljenom rasporedu i programu održavanja završnice, plan je bio da se takmičenje nastavi već narednog vikenda, ali je organizator, na inicijativu velikog broja ekipa, pomerio turnir za 7 dana zbog najave lošeg vremena i mogućih zemljotresa. Takva situacija je pomalo uplašila mnogo gostujuće ekipe ili poremetila prvobitne planove, pa su iz tog ili drugih razloga otkazale učešće (Arena Subotica, KMF Kopernikus Niš, ŽFK Kalemegdan Beograd, Spartak Subotica…). Pa se tako takmičenje, nastavilo 14. i 15. marta, nastupima muških pionirskih i ženskih selekcija.

Uz učešće dečaka i devojčica različitih nacionalnosti od 7 do 16 godina, sa preko 40 ekipa u 10 kategorija. Takmičilo se 500 učesnika iz 16 gradova Srbije (Niš, Subotica, Beograd, Vršac, Valjevo, Šabac, Loznica, Krupanj…) i Republike Srpske (Bijeljina), a FFA je dobila nove šampione u svim generacijama.

Novi šampioni Srbije FFA za mlađe selekcije, po kategorijama, su:

2007.: GUČEVO (Banja Koviljača)
2006.: LOZNICA (Loznica)
2005.: AKADEMIJA RAĐ (Krupanj)
2004.: BALON D or (Beograd)
2003.: FK SUBOTICA (Subotica)
2002.: RAĐEVAC (Krupanj)
2001.: ŠAMPION NAIS (Niš)
2000.: LOZNICA (Loznica)
KADETI: ZMAJEVI (Loznica)
DEVOJČICE: VULTURUL (Grebenac)

Organizatori završnice za prvaka, FFA i Fudbalska Akademija RAĐ, mogu biti zadovoljni kako je protekla ova velika sportska manifestacija koja se organizovala u Krupnju. Organizator se zahvaljuje svim ekipama koje su uzele učešće u takmičenju a posebno gostima iz drugih gradova. Sve čestitke najuspešnijim ekipama i pojedincima na postignutom uspehu.

FOTO GALERIJA: 

VIDEO