PUŠTEN U RAD SAJT FUTSAL TRANSFER

Dugo očekivani deo projekta FFA – FUTSAL TRANSFER je konačno ugledao svetlost dana.

Futsal Transfer web sajt www.futsaltransfer.com deo projekta Fudbalske Futsal Asocijacije koji je jedinstven na svetu na kojem će se marketinški promovisati Futsal igrači, Futsal treneri, Futsal klubovi iz celog sveta.

Dragi prijatelji ljubitelji Futsala, kao što smo i najavili počeo je sa radom jedinstven sajt na svetu za promociju futsal igrača, futsal trenera i futsal klubova. Sajt je na engleskom jeziku. Nadamo se da nam nećete zameriti ako ima nekih tehničkih grešaka gledaćemo da to vrlo brzo ispravimo. Polako ćemo da ubacujemo potrebne podatke, a možda i dorađujemo sajt, svako novo iskustvo je za nas korisno. Ono što je važno je da ponudimo nešto novo a to je da svi futsal klubovi prve i druge lige nacionalnih saveza, igrači i treneri sa futsal Uefa B licencom i futsal nacionalnom licencom budu na jednom mestu. Pored njihovog sportskog CV-, moći ćete da pogledate i njihov highlights. U svakom slučaju ćemo se od danas nadograđivati.

Za sve informacije možete se obratiti Futsal Transfer Team na mail: futsaltransfer@gmail.com

www.futsaltransfer.com

Dear friends,
We are inviting you to like our page and follow the promotion of futsal players and coaches, from all over the world.
We will help you find players with different features, suitable for your club.
Best regards,

Dear friends, fans of futsal, as we have announced started to exploit a single site in the world for the promotion of futsal players, coaches and clubs of futsal futsal. The site is in English. We hope that you don’t blame us if you have some technical errors that we shall very quickly correct. Slowly, we will insert the necessary information and perhaps refine site, each new experience is helpful for us. What is important is to offer something new and who is that all clubs of futsal first and second division National Associations, players and coaches with uefa b futsal of license and license national futsal in one place. In addition to their sport CV, you will be able to watch their strengths. In all cases, we’ll build today.

For more information please contact the transfer futsal team in the e-mail: futsaltransfer@gmail.com 

Best regards,

Facebook page:  https://www.facebook.com/Futsal-Transfer-1265057370186680/