FFA PROJEKAT SE ŠIRI U BOSNI I HERCEGOVINI

U sezoni 2017/2018 FFA projekat je veoma uspešno startovao u Bosni Hercegovini, najviše jer smo pregovarali direktno sa jednom od najboljih sportskih sredina u BiH i Republici Srpskoj u Banja Luci, što se pokazao kao pravi pogodak.

Na sličan način kao u Srbiji FFA je u BiH imala svoja takmičenja za dečake u tri okruga: Banja Luka, Prijedor i Bugojno.

Okrug Banja Luka je najviše pomogao da se ovaj projekat razvije zahvaljujući Lončar Jovici i Radusin Željku, pomogao je i Janjetović Stojan kao i Ćorić Ibrahim.

Predsednik FFA Aleksandar Džakula je došao iz Srbije da poseti rukovodstvo projekta Banja Luke, gde je fenomenalno dočekan kao što građani Banja Luke znaju da budu odlični domaćini.

Grad Banja Luka je jedan fenomenal grad koji ima dušu i dobru hranu, što je bilo ne zaboravno u ovoj poseti. Roštilj u restoranu „Zlatna Kruna“ i Pita ispod sača „ICE“ su jedan veliki brend ovog grada.

Domaćin ovog sastanka bila je kompanija Farma Prom Sport iz Banja Luke u kojoj je održana prva završnica za prvaka BiH našeg projekta, gde su uslovi van svih konkurencija, kada pričamo o sportskim halama.

Zbog privatnih obaveza dosadašnji koordinator FFA BiH Lončar Jovica je prekomandovan za direktora okruga Banja Luka, a na njegovo mesto izabran je Radusin Željko veliki i priznat sportski radnik u ovom gradu a i šire.

Obavljen je sastanak, napravljene smernice i cilj da se još više FFA projekat proširi na celu BiH, jer po izjavama dosadašnjih učesnika svi su oduševljeni takmičenjima i igrama, kao i načinom rada i propozicijama takmičenja.

Ovim putem pozivamo sve zaniteresovane koji žele da FFA projekat pokrenu u Bosni i Hercegovini da se jave novom koordinatoru FFA BiH Radusin Željku na broj +387 63 541 688

 

FOTO GALLERY

[smartslider3 slider=76]